Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και την λειτουργία του hotelequimpent.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησή σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς. close

Panasonic KX-NS500

Νέο προϊόν

Έξυπνο IP τηλεφωνικό κέντρο

0,00 € με Φ.Π.Α.

Το έξυπνο IP τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic για επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους φέρνει κοντά σας την ενοποιημένη επικοινωνία

Το έξυπνο IP τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic είναι ένα οικονομικό αποδοτικό σύστημα επικοινωνίας IP για τις μικρού μεγέθους επιχειρήσεις που μπορεί να ρυθμιστεί με ευελιξία και να επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το KX-NS500 διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά και ξεκινά από 6 αναλογικές γραμμές και 18 εσωτερικά, μέχρι 288 εσωτερικά με μια μονάδα επέκτασης.
Το KX-NS500 είναι επίσης ένα σύστημα ενοποιημένης επικοινωνίας, το οποίο διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά IP, όπως σύνδεση με κινητά, ενσωματωμένο φωνητικό ταχυδρομείο και e-mail, instant messaging (ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων), καθώς και πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του χρήστη.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως λύσεις Call Center, λύσης για κινητά και σύστημα φωνητικού ταχυδρομείου, ώστε η εργασία σας να είναι πιο αποδοτική και να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πελατών.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Panasonic KX-NS500

Panasonic KX-NS500

Έξυπνο IP τηλεφωνικό κέντρο

Επάνω