Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και την λειτουργία του hotelequimpent.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησή σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς. close

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η FORCE ιδρύθηκε το 1984 με έδρα στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την δραστηριότητά της ως ατομική επιχείρηση με κύρια ενασχόληση της την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη συστημάτων συναγερμού. Σύντομα η όλο και αυξανόμενη ζήτηση των αναγκών προστασίας, ώθησαν την FORCEνα επεκταθεί σε εταιρία με την ταυτόχρονη δημιουργία 2 υποκαταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και να στραφεί στην αναζήτηση, εισαγωγή και εμπορία νέων, υψηλής τεχνολογίας προϊόντων που θα κάλυπταν το ευρύ φάσμα των συστημάτων ασφαλείας- συναγερμούς, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, συστήματα πυρανίχνευσης και άλλα.

Ταυτόχρονα αποφασίζει να συμμετάσχει στην ίδρυση μια εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας με αντικείμενο τις φυλάξεις και την λήψη σημάτων συναγερμού σε κεντρικό  σταθμό, την μετέπειτα ΔΡΑΣΙΣ SECURITYGROYP τις οποίας αποτελεί μέτοχος έως και σήμερα.

Το 2003 η εταιρία μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1500τ.μ., στο νέο σχέδιο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εξελίχθηκε σε όμιλο εταιριών και ενέταξε στο δυναμικό της την εταιρία DBSSecurityProductsκαι FSGPSπου ειδικεύονται στα δορυφορικά συστήματα εντοπισμού –GPS &GSM, στην συναρμολόγηση και εμπορία κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης καθώς και όλων των ειδών εξαρτημάτων.

Από το 2011 η εταιρία ασχολείται δυναμικά με την εισαγωγή και εμπορία ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Μεταξύ άλλων, διαθέτουμε στην ελληνική αγορά κλειδαριές για πόρτες ξενοδοχείων, χρηματοκιβώτια, σεσουάρ, καρταναγνώστες σάουνας, εξοικονομητές ενέργειας,  minibars, μονάδες ένδειξης κ.α.

 Εταιρική Παρουσίαση

Από την ίδρυση της το 1984, η FORCE εισάγει στην ελληνική αγορά προϊόντα, τα οποία ενθαρρύνουν τους πελάτες να γνωρίσουν και να εμπιστευθούν την προμήθεια συστημάτων ασφαλείας.

Με την πάροδο των ετών η FORCEκατάφερε να χτίσει μια σταθερή φήμη και να δεσπόζει σαν μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα στον τομέα της ασφάλειας. Υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες που βοήθησαν στην επιτυχία της αυτή στο παρελθόν και οι οποίοι συνεχίζουν να ισχύουν: ο οραματισμός προϊόντων υψηλής τεχνολογίας καθώς και οι καθημερινές αξίες της ζωής.

Με την βοήθεια απόλυτα εξειδικευμένου προσωπικού που διαρκώς ενημερώνεται και εκπαιδεύεται στις νέες τεχνολογίες η FORCEεκτός από την εισαγωγή και εμπορία αναλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη τους.

Αντιπρόσωποι –Εισαγωγείς

Η FORCE διαθέτει στην Ελλάδα τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας από τις πλέον πρωτοπόρες και αξιόπιστες κατασκευαστικές εταιρίες του κόσμου. Ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις καινοτομίες στον κλάδο, παραμένει ενημερωμένη στις τεχνολογίες αιχμής προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας. 


Επάνω