Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και την λειτουργία του hotelequimpent.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησή σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς. close

GRANDSTREAM GVX3240

Νέο προϊόν

Video IP Τηλέφωνο με λειτουργικό IP

271,56 € με Φ.Π.Α.

Το GXV3240 είναι ένα Video IP τηλέφωνο με λειτουργικό Android ™ που συνδυάζει ένα τηλέφωνο 6 γραμμών με μία mutli-platform λύση τηλεδιάσκεψης και ένα Android smartphone, για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση επικοινωνιών όλα σε ένα.

Οθόνη 4,3 ιντσών (480 × 272) capacitive TFT LCD. 1 mega pixel κάμερα CMOS αισθητήρας με κλείστρο προστασίας της ιδιωτικής ζωής. 6 γραμμές με έως και 6 λογαριασμούς SIP συμπεριλαμβανομένων δωρεάν λογαριασμών IPVideoTalk με video-mail. 6απλή τηλεδιάσκεψη. Τηλεφωνικό κατάλογο έως και 1000 επαφές. Ιστορικό κλήσεων έως 1000 εγγραφές. Ενσωμάτωση GXV-series της Grandstream IP κάμερα. HD ήχο. Full-duplex hands-free μεγάφωνο με προηγμένη ακουστική.

Συνδυάζοντας πολλές συσκευές σε μια, το GVX3240 είναι η ιδανική λύση για όλες τις ανάγκες επικοινωνίας, παραγωγικότητας και video συνομιλίας.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

GRANDSTREAM GVX3240

GRANDSTREAM GVX3240

Video IP Τηλέφωνο με λειτουργικό IP

Επάνω