Χρησιμοποιούμε cookies για να ενισχύσουμε την απόδοση και την λειτουργία του hotelequimpent.gr, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία πλοήγησή σας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς. close
Εξοπλισμός δωματίων

Εξοπλισμός δωματίων 

Υπάρχουν 2 προϊόντα

Υποκατηγορίες

Διακόπτες...

Με τους διακόπτες εξοικονόμησης ενέργειας, η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται έως και 55%. Τα συστήματα αυτά είναι αυτόνομα και λειτουργούν με τη χρήση μιας και μόνο κάρτας. Έτσι, επιτυγχάνεται η μείωση στην συνολική κατανάλωση ρεύματος.

Αποκτήστε σε προνομιακές τιμές και προσφορές, τους νέους διακόπτες εξοικονόμησης ενέργειας για κάρτες RF τεχνολογίας Mifare και ειδικό φωτισμό ασφαλείας.

Κομψό και εκλεπτυσμένο design, καινοτόμες λύσεις και υλικά που αντέχουν στον χρόνο. Επιλέξτε τους διακόπτες με ένα κλικ από το online κατάστημα και διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο την ενέργεια της ξενοδοχειακής μονάδας σας!

Σεσουάρ ξενοδοχείων

Σεσουάρ ξενοδοχείων και επαγγελματικά σεσουάρ μαλλιών σε μία μεγάλη ποικιλία. Το κάθε πιστολάκι έχει πολλές ρυθμίσεις ροής αέρα και στεγνώματος και παρέχεται σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζει με το συνολικό design του δωματίου.

Οι συσκευές είναι επιτοίχιες και τοποθετούνται απευθείας στην πρίζα. Σημαντικά χαρακτηριστικά τους είναι τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, η εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή τους και το ενισχυμένο σύστημα προστασίας υπερθέρμανσης και βραχυκυκλώματος. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η βάση στήριξης για τον τοίχο.

Κάντε το κάθε δωμάτιο της ξενοδοχειακής σας μονάδας να ξεχωρίζει, αγοράζοντας τα καλύτερα σεσουάρ μαλλιών!

Mini Bar & Ψυγεία...

Επιλέξτε mini bar ξενοδοχείων με τις καλύτερες προδιαγραφές και μικρά ψυγεία ξενοδοχείων με επαρκή χωρητικότητα που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες. Δεν μπορεί να λείπει από ένα σύγχρονο δωμάτιο, ένας ολοκληρωμένος εξοπλισμός εστίασης.

Τα mini bar που θα βρείτε σε εμάς είναι χαμηλής κατανάλωσης, τελείως αθόρυβα, με πολύ καλό σύστημα ψύξης. Επιλέξτε ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και με γυάλινη πόρτα αν αυτό σας εξυπηρετεί καλύτερα. Κάνουμε το καλύτερο για να επωφελείστε από την λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Εμπιστευθείτε μας!

Χρηματοκιβώτια...

Χρηματοκιβώτια ασφαλείας για ξενοδοχεία σε βολικές διαστάσεις. Βαρέος τύπου και μικρά για να καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Στις διαστάσεις που πρέπει να είναι, με πιστοποίηση ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Το χρηματοκιβώτιο είναι πλέον ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για να είναι ολοκληρωμένο το δωμάτιο. Στην μεγάλη μας ποικιλία θα βρείτε χρηματοκιβώτια με ηλεκτρονικό ψηφιακό πληκτρολόγιο και πόμολο σχεδιασμένα για ξενοδοχεία, γραφεία ακόμα και ιδιωτική χρήση. Ιδανικά για laptop και για προσωπικά αντικείμενα.

Εδώ είναι μία μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων μοντέλων. Επιλέξτε τα και αναβαθμίστε την επιχείρησή σας. Άμεση εξυπηρέτηση!

Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα

Επάνω